Chinara Miamona

# Painter (Azerbaïdjan)

Schilder, ontwerper en fotograaf, Mia werkt aan haar innerlijke perceptie van zichzelf en de wereld om haar heen.
Geboren in Soumgait in 1992, is de koers van Chinara heel anders dan die van de meeste vluchtelingen. Geen doorgang door Turkije, het oversteken van de Middellandse Zee of kampen op de Griekse eilanden. De jonge vrouw moest Azerbeidzjan, waar ze vandaan kwam, vier jaar geleden ontvluchten.
Ze woont sinds 2014 in België. Ze heeft deelgenomen aan vele grote tentoonstellingen en acties met Refugees kreeg talent, en Amnesty International onder anderen.

Caroline Donnelly

Caroline is al een aantal jaren in Brussel werkzaam als uitvoerend kunstenaar, actrice en regisseur. Zij is verantwoordelijk voor de dramaworkshops in Woluculture en heeft volwassenengroepen van beginners tot gevorderden. Deze workshops vinden eenmaal per week plaats.

Met haar geavanceerde groep kijkt ze ernaar uit om het project Homelands in te kaderen.

'Through the encounter with our Homelands partner Chinara, we hope to develop and enlarge our thoughts and sensibilities around new arrivals in Belgium, our attitudes to how we claim spaces and take ownership of our surroudings, where we are and where we want to be.'

25 mei om 20u en 26 mei om 15u Théâtre Cité Wolubilis

9 Rue Lola Bobesco - Salle Bissectine - 3e verdieping.


Een korte presentatie vindt plaats op 4 mei in de Pianofabriek tijdens ons slotevenement. In het kader van de theatercursussen van de Ateliers du Temps Libre wilde de groep deelnemers (alle leeftijden) zich laten inspireren door de persoonlijke geschiedenis van Chinara Miamona (tekenen, schilderen) om er een laatste voorstelling van te maken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator

logo atl2.jpg
wolubilis.jpg

Chinara Miamona & Caroline Donnelly @ Les Ateliers du Temps Libre - Wolubilis

Workshop Theatre